Jandarma Komutanından BİK'e Gazeteciler Günü Ziyareti

Gündem 13.01.2015 16:01:48 0
Jandarma Komutanından BİK

Mardin İl Jandarma Alay Komutanı  Alaaddin Karsavuran,10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesi ile Basın ilan Kurumu Mardin Şubesi Müdürü Adnan Günbegi`yi makamında ziyaret etti.

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay AlaaddinKarsavuran, ilde görev yapan görev yapan gazeteciler adına Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi’yi ziyaret ederek çalışan gazetecilerin gününü kutladı. İl Jandarma Alay Komutanı Karsavuran, ziyaret kapsamında duyduğu memnuniyeti dile getiren Günbegi, ilde yayın hayatına devam eden gazeteler hakkında bilgiler verdi. Mardin’de suçun önlenmesine yönelik başarılı operasyonlara imza atan Karsavuran’ın yapılan operasyonlarda gazetecilerle bilgi paylaşımındaki hassasiyetlerinden ötürü de teşekkür eden Günbegi, “Mardin`de suç ve suçluyu önlemeye yönelik yapılan operasyonlardan dolayı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah suçun en alt seviyeye ulaşmasını kendileri sağlar ve Mardin`in daha yaşanılır olmasında daha çok katkıları olur. İlimizde çalışan gazetecileri unutmadıkları için de ziyaretlerinden ötürü de kendisine teşekkür eder, tekrardan başarılar diliyorum.”dedi.

İl jandarma Komutanı AlaaddinKarsavuran da gazetecilerin yaptığı görevin hem kutsallığına hem de zorluğunun farkında olduğunu belirterek kamuoyunu aydınlatma anlamında yaptıkları haberlerden dolayı aynı zamanda kamu görevi yaptıklarını söyledi.

Gazeteciler Günü dolayısı ile BİK Şube Müdürü Adnan Günbegi’yi tebrik eden Karsavuran, “Mardin Gerçekten Kadim bir şehir daha önce yine Mardin de farklı bir ünvan ile görev yapmıştım. Şimdi tekrardan Mardin`e gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Biz İl Jandarma Komutanlığı olarak Mardin Şehrinin Turizm ile anılmasını istiyoruz. Basın İlan Kurumu Şube Müdürümüzün dediği gibi burada başarılı operasyonlara imza attık. Bu yaptığımız güzel organizasyonları kamuoyuna ileten yerel ve Ulusal gazete ve ajanslarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”diye konuştu.

Bir saat kadar süren sohbet sonrasında Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi, Mardin İl Jandarma Komutanı AlaaddinKarsavuran`a Basın İlan kurumunun Özel Koleksiyon dergisi olan dergi Bab-ı Ali`yi takdim etti.


Anahtar Kelimeler: